Двуязычные дети

Russische school, waar kinderen in het Russisch leren communiceren, schrijven en lezen. De methodiek van het communicatief speelonderwijs met talrijke taalspellen, taaloefeningen en taalsituaties. Een project voor buitenschools onderwijs dat zich richt op het leren van de Russische taal. Een persoonlijke aanpak voor ieder kind. Het samen organiseren van workshops en Russische vieringen.


Одаренные дети

Cursus: Inleiding tot geschiedenis, aardrijkskunde en cultuur van Rusland
Cursus Russisch als een extra vak op school


Взрослые

Cursus Nederlands
Communicatieve cursus Russisch
Zakelijk Russisch
Lezingen en workshops

Наш педагогический состав

Een groot project als project Kultura doe je niet alleen. Project Kultura is opgericht door Alsu Buiting in 2013, omdat zij de overtuiging had dat je Russisch ook op een moderne speelse wijze aan kinderen kan leren. Door de groeiende behoefte aan dit soort onderwijs is het aantal deelnemer gestaag omhooggegaan. Gelukkig zijn er sinds 2018 twee super goede docenten gevonden die het team versterken.

Alsu heeft diverse opleiding behaald waardoor ze zichzelf goed heeft toegerust als docent. Voorbeelden van enkele opleidingen zijn behaalde masters Engels (Moskou), Taalwetenschap (Nijmegen) en Taal en Communicatie (Nijmegen), Russisch als vreemde taal voor kinderen (Moskou).

De sinds 15 jaar in de omgeving van Arnhem woonachtige Alsu heeft naast Project Kultura een eigen Vertaalbureau. Buiting Vertaalbureau verzorgt zowel commerciële als beëdigde juridische vertalingen.

In 2018 kwam de erkenning voor haar specifieke expertise als vertaler en docent. Zo geeft Alsu les aan de Hogeschool Utrecht aan de opleiding voor tolken en vertalers en wordt ze gevraagd als spreker over tweetaligheid en de Russische taal/cultuur.